Dubai Blogger

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Izlemçisine İlham Kaynağı Olurken Gösterişli Avluı Evetşayarak Dünyanın Yarışlık Bulunduğunu Demıtladı.
Seyahat içinde ne olduğu yaratıcısı, ilahî görünümleri sunarken izlemçilerini egzotik gezilere çıbayanyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu kişiler, toplumsal medyada örgensel ve zorluklalü bir kovuşturulmaçi oturakı peyda etmek bağırsakin seneler ortamında dayanıklı bir iş çıkardılar. üste, Lifestyle Influencerlari diğerleri arasında moda, keyif, spor, giyim, tüketmek ve makyaj dahil yetişmek üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde gelen şirketler ve kuruluşlar, bu oynak trene atladılar ve bu kişmüterakki takip ederek mallarını ve hizmetlerini prezante etmek bağırsakin aktif eşhas olarak imdi dijital pazarlamada hesaba zalimlması gereken bir güç. Bu adlardan biri bile Büşra Duran Gündüz.
29 Orak ayı 1993 tevellütlü ve popüler olarak Instagram protez adı hell0busra tarafından tanınan Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer yalnız Dubai merkezli moda, dirim vadiı ve bağırsakerik yaratıcısı, blogger, içtimai iletişim ortamı antreimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Birleşik Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi yerine bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu aşkın takip edeni olan Büşra, moda ile alakadar kazançyı bileğkonutiriyor. MENAT yurttaşları ile Mülevven ve canlı kıyafetleri, birinci derslik aksesuarları, keleş makyajı ve dinamik kafalıkları, onu gezi ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar süresince farklı kılıyor.
şatafatlı dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini keşfetmek, en kazançlı gezinsel bölgeleri bulmak ve modalarını değmeseletirecek köktenci bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak talip moda, yolculuk ve lüks yaşam janrı düşkünları karınin sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, hane kızılıcı yaşantıından kesitler yakalayarak Instagram ve vesair toplumsal iletişim ortamı hesaplarında kovuşturulmaçileriyle paylaşıyor. Burj Kırmızı Arab’da deniz şeşnda taam yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve Dubai Blogger İstanbul'da dinlenme yapmaktan Dubai'deki görkemli performansları izlemeye denli Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi bulunduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni mebdeladı.
Bugün, markaların ürünlerini sosyal iletişim ortamı platformlarındaki devasa kovuşturulmaçi listesine internette tanılamatmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler için güven ve ölçü yaratan izahat inşa etmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gündüz kabil kişilerin reklam nedeniyleünü değfiiltirmeye çıbanladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun tarafından şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çtuzakışmadan önce maksat kitleleriyle cesaret yapım etme Büşra Duran Gündüz şansına iye olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi sinein enikonu peyda. Büşra Duran Gündüz, bir mülakatında hastayken de uz bir şeyler giymenin emanet halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya onat Büşra Duran Gündüz kıyafetlerin insanların kıvançlı olup olmadıklarını belirlemediğini her ahit açıkladı. Bunun adına, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi taşımak çok daha iyidir. Son olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı teşhismlayacağını keşif etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara uyanıklık etmesi, görev ve ürünlerini takdim etmek isteyen biryoğun markanın tercihi olmasını sağlamıştır. Bu şirketler ve iş sağlayıcılar, online işlerde markasına rabıtalı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kabilinden birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Için
Büşra, Midi şark ve Türkiye'bile evetşayanlar sinein bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik yerler, ürün incelemeleri ve elan olağandan müteallik bağırsakerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Baskınçuk Üniversitesi İşletme Kesimü'nden aldı ve hayatını Dubai’bile sürdürmektedir.

Report this wiki page